Fijne vakantie!

Het weer wordt slechter en slechter, de zon maakt plaats voor plensbuien. Niet alleen de temperatuur daalt, ook motivatie onder werknemers daalt. Laten we eerlijk zijn: het weer is van grote invloed op hoe we ons voelen. ‘s Ochtends wakker worden met regen roept al snel een gevoel op waardoor je het liefst de hele dag in je pyjama kan blijven rondwandelen. Het wordt tijd voor vakantie, denken we allemaal. Hoeveel zin heb je om je koffer in te pakken vol zomerse kleding, neem eens een kijkje op deze site: https://www.ibizakleding.net. Heb je dan niet spontaan zin om al deze kleding in te pakken en naar Ibiza te vliegen? Wat zijn nou de fijnste vakantie locaties?

 

 1. Formentara:
  Één van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee. Eigenlijk het kleine zusje van Ibiza, maar dan veel minder toeristisch. De natuur is er prachtig, de zee is ongelofelijk helder blauw en de stranden zijn er (relatief) rustig. De mooiste stranden zijn Playa de ses Illetes en Playa de Llevant. Een tip bij het bezoeken van dit eiland: huur een scooter en ga op verkenningsreis.
 2. Malta:
  Op het mooie Malta kun je heel fijn nazomeren, de zon schijnt altijd. De stadjes hebben een oude sfeer over zich heen en zijn de moeite waard om een hele dag in rond te dwalen, vooral Valetta. In de Blue Lagoon is het water blauwer dan blauw.
 3. Île d’Oleron:
  Tussen Nantes en Bordeaux in vind je dit mooie Franse eilandje net voor de kust. Op dit eiland word je weer helemaal zen. Hier kun je verse vis eten die zo uit de zee komt met een lekker glas Franse wijn. Bezoek vooral de beroemde gekleurde strandhuisjes van Boirie Beach! 
 4. Zakynthos:
  Zakynthos is volgens velen het leukste eiland van Griekenland. Het hele jaar door lijkt het hier zomer, de stranden zijn stranden waar je over kunt dromen. Geniet van de heerlijke Griekse keuken, veel gerechten gemaakt met olijven. Het wereldberoemde scheepswrak is te vinden op het Shipwreck Beach.
 5. Ibiza:
  En tot slot natuurlijk Ibiza! Zonsondergangen waar je u tegen zegt, groen in overvloed en ga zo maar door. Nadat het feestseizoen is afgelopen en het najaar langzaam aanbreekt is dit eiland in zijn mooiste periode. Een absolute aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published.