Bedrijfsfeest

Met kerst en oud en nieuw die om de hoek kijken, wordt het misschien tijd om na te denken hoe en of je dit wilt vieren binnen je bedrijf. Als je eenmaal de beslissing hebt genomen om een feest of iets dergelijks te geven, moet je gaan nadenken over uitnodigingen. Doe je die bijvoorbeeld via de mail (goedkoop en snel) of via de post; leuk en persoonlijk, maar dan heb je wel te maken met posttarieven. Nu moeten we natuurlijk niet op de zaken vooruit lopen, aangezien er eerst de afweging moet worden gemaakt of zo’n feest vieren iets voor je bedrijf is. In dit artikel zullen we je helpen.

 

Ten eerste is het belangrijk om goed ik kaart te brengen wat voor bedrijf jullie zijn. Past zo’n feest geven überhaupt wel bij jullie bedrijf? In principe kan het binnen elk bedrijf om dat je verschillende soorten feesten kan geven, van een uitsluitend zakelijk bedrijfsfeest tot een ‘gek’ feest op een geweldige feestlocatie. Vervolgens zou je een blik moeten werpen op de financiën, past een feest binnen jullie budget? Indien dit zo is, moet je bepalen of het feest enkel voor werknemers is of ook voor externe contacten, zoals klanten. Daarna zou je over kunnen gaan naar het daadwerkelijke plannen van het feest. Doe je een sinterklaas thema, een kerst thema of een oud en nieuw thema? Bovendien is het leuk om mensen eventueel verkleed te laten komen, vooral voor de foto’s. Daarover gesproken, een fotograaf inhuren is iets wat veel bedrijven doen. Dit is leuk ‘voor later’ en zelfs voor promotiepraatjes en/of filmpjes van je bedrijf.

 

In plaats van een feest kun je het ook veel kleiner aanpakken, het is namelijk wel een aanrader om in ieder geval één van de feestdagen met je werknemers te vieren. Het is namelijk toch wel een blijk van dankbaarheid. Kijk op internet voor leuke dobbelspelen en dergelijke.

 

Veel plezier en succes met het plannen van zo’n bedrijfsfeest!

Leave a Reply

Your email address will not be published.